Our website uses cookies to improve your user experience.
If you continue browsing, we assume that you consent to our use of 
cookies.
More information can be found in our Cookies Policy and Privacy Policy. 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


  Noi, Transilvanian Business SRL , dorim sa-ti multumim pentru ca esti clientul nostru si pentru interesul si increderea pe care ne-o acorzi atunci cand ne trasmiti datele tale cu caracter personal.

In continuare vei gasi informatii referitoare la datele personale pe care le colectam, cum si la ce le folosim, cum le pastram si care este nivelul tau de control in raport cu datele tale cu caracter personal.

1. Cine suntem si cum ne poti conacta

Noi suntem Transilvanian Business SRL , societate cu raspundere limitata,
cu sediul social in RO-537025 Bradesti, Str. Principala, nr. 198/F, jud. Harghita
punct de lucru _______________________________,
showroom in _______________________________.

Pentru orice nemalurire, sugestie, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

2. Datele pe care le colectam

Pentru plasarea unei comenzi pe siteuri administrate de catre Transilvanian Business SRL ( transilvanian.ro, dusumea-lemn.ro, lambriu-lemn.ro, graviton.ro , .. ) ne sunt necesare urmatoarele date din partea ta :

- Nume, prenume

- Adresa de livrare / facturare

- Adresa de email

- Numar de telefon

- Detalii de factura si plata

3. De ce ne sunt necesare datele cu caracter personal

Datele tale vor fi utilizate pentru a-ti oferi urmatoarele servicii.

Comenzi online

- Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
- E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a-ti confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii tale
- Număr de telefon – te vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor tale
- Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
- Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a-ti emite factura fiscala

Funcționarea site-ului (www) transilvanian.ro, dusumea-lemn.ro, lambriu-lemn.ro, graviton.ro si paginiilor anexe

- Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet

- Informații cont pentru siteurile firmei Transilvanian Business SRL ( transilvanian.ro, dusumea-lemn.ro, lambriu-lemn.ro, graviton.ro , .. ) – informațiile tale vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzătorilor noștri și site-ului (www) transilvanian.ro, dusumea-lemn.ro, lambriu-lemn.ro, graviton.ro să vă ofere o experiență personalizată

Consimtamantul tau ne va fi necesar si pentru a-ti transmite newslettere. Informatiile de care avem nevoie sunt

- E-mail – avem nevoie de aceasta informație pentru a-ti putea transmite newsletterul

Comportament online

· Datele tale personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies.Te rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagina (www) transilvanian.ro, dusumea-lemn.ro, lambriu-lemn.ro, graviton.ro / cookie-policy

Datele tale personale sunt prelucrate in cadrul companiei Transilvanian Business SRL situata în Romania. Găzduirea si stocarea datelor are loc in serverul nostru gazduit de catre compania XENZOR SRL care se afla in Romania. Datele personale pentru newsletter vor fi incarcate in Acymailing / Mailchimp , care va actiona ca un imputernicit pentru Transilvanian Business SRL . XENZOR SRL opereaza livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata la http://www.xenzor.ro/ro/suport-servicii-clienti/prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal.html

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

- mobilPay - furnizori servicii de plata online

- Google Analytics - furnizor analiza trafic site

- Fan curier, Urgent Cargus,.. - furnizori servicii de curierat

4. Dreptul de a retragere a consimtamantului

Ai dreptul oricand sa-ti retragi consimtamantul. Poti face aceasta trimitand un email in acest sens la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Cand ti-ai retras consimtamantul, Transilvanian Business SRL nu iti va mai putea transmite informatii pe baza consimtamantului tau.

5. Perioada de stocare a datelor

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru prelucrarile de date in baza consimtamantului, vom pastra datele tale pana cand iti vei retrage consimtamantul. Este posibil sa te rugam din cand in cand, dar nu mai des de o data pe an, sa ne reacorzi consimtamantul, pentru a fi siguri ca mai esti interesat de activitatea noastra si ca datele tale sunt corecte.

Pentru retragerea consimtamantului, trimite un mesaj in acest sens pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pentru comenzile efectuate, datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice si nu vor fi accesate în niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

6. Destinatarii datelor

Datele tale raman in permanenta la noi. Nu vindem, transmitem sau cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing.

7. Drepturile tale in relatie cu datele pe care ni le-ai pus la dispozitie

- Pentru ca ne-ai acordat consimtamantul, este datoria noastra sa te informam ca ai urmatoarele drepturi, pe care le poti exercita oricand trimitand un email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Te asiguram ca vom raspunde la oricare din cererile tale, in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile.

- Dreptul de acces inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

- Dreptul la rectificare se refera la corectarea datelor cu caracter personal inexacte.

- Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) inseamna ca ai dreptul de a solicita sa iti stergem datele cu caracter personal.

- Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam corectitudinea lor.

- Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele tale intr-un format structurat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator.

8. Dreptul de a depune o plangere

In situatia putin probabila ca nu reusim sa raspundem cererilor tale, ai dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal http://datepersonale.ro/, si de asemenea ai dreptul la o cale de atac judiciara.

9. Transferul catre o tara terta

Datele tale nu sunt transferate in afara Romaniei.

10. Interesele legitime urmarite

Datele pe care ni le-ai dat nu sunt prelucrate in baza unui interes legitim al Transilvanian Business SRL sau al unei terte parti.

11. Daca este o obligatie contractuala sau legala, consecintele nerespectarii obligatiilor

Clarificam faptul că furnizarea de date cu caracter personal este cerută parțial de lege (de ex. reglementări fiscale) sau poate rezulta și din dispoziții contractuale (de exemplu, informații privind partenerul contractual). Uneori poate fi necesar să se încheie un contract conform căruia persoana vizată ne furnizează date cu caracter personal, care trebuie prelucrate ulterior de noi. Persoana vizată este, de exemplu, obligată să ne furnizeze date cu caracter personal atunci când compania noastră semnează un contract cu el sau ea.

12. Daca exista un proces decizional automat

Nu efectuam niciun fel de operatiuni de prelucrare automata sau profilare pe baza datelor pe care ni le-ai pus la dispozitie.

13. Datele de contact ale Responsabilului cu Protectia Datelor (RPD)

In acest moment, conform Regulamentului (EU) 2016/679 (“GDPR”), nu avem obligatia de a angaja un RPD in sensul art. 37 din GDPR.

Pentru orice intrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

14. Securitatea datelor

Siguranta datelor tale este una dintre prioritatile noastre. Folosim o combinatie de controale tehnice (IT), administrative si fizice pentru ca datele tale sa fie in siguranta. Cu toate acestea nicio metoda de transmitere, prelucrare sau stocare a datelor nu este complet sigura. Daca ai orice subiect sau ingrijorare legata de securitatea datelor tale, te rugam sa ne contactezi imediat pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

15. Politicile in relatie cu copii

Suntem extrem de preocupati despre tot ceea ce inseamna prelucrarea in siguranta a datelor personale ale copiilor. In acest sens, nu prelucram date personale pentru copii sub 16 ani pe baza de consimtamant.

 

erdekli-normal